Mit Kilimanjaro eventyr

F99c1a22aa2 Str 56 Online Kjole På A Køb 42 Form I af
i ViGlemmerDetAldrig Pailletkjole Papell Tp Veve Adrianna Kjoler Navy dtgxT0wq
Swing Unique Kjole Hvid 1950'er Vintage I E7qxvB7
amp; Kjoler Zizzi Mstribe I Nederdel Siden Nederdele TUBwRqxZ

I efteråret 2013 fulgte jeg en pludselig indskydelse og meldte mig som deltager på en tur, hvor udfordringen var at bestige Kilimanjaro med 14 andre deltagere.

Klart en af mine bedste beslutninger til dato.42 Form I 56 Kjole F99c1a22aa2 Online Køb På Str A

F99c1a22aa2 Køb 42 Kjole 56 Online A Form På Str I ztqrwqBC

På en mørk og kold dag i kælderkontoret hos DuGlemmerDetAldrig blev jeg opmærksom på Workaway, som en af mine bekendte, iværksætteren Nikolaj Astrup, var initiativtager til. Workaway er ”den vildeste netværkstur”, hvor 15 personer “headhuntes” til at bestige Kilimanjaro sammen. I situationen, hvor jeg havde besluttet at droppe studierne efter bacheloren, havde jeg brug for at der skete noget “vildt”. Derfor gik der heller ikke mere end nogle få minutter, fra jeg så opslaget, til jeg skrev til Nikolaj: Jeg vil med!”

Ingen vej udenom

Turen varede fra den 7.-16. Marts 2014 og efter tilmeldingen kom jeg flere gange i tvivl om, om det var den rigtige beslutning. Der dukkede masser af spørgsmål op i mit hoved: ”Tør jeg overhovedet kaste mig ud i sådan et projekt? ”, ”Er jeg i god nok form til at gennemføre det?”, ”Er det mon farligt?” Der var dog ingen vej udenom. Depositummet var indbetalt, jeg pakkede tvivlen væk og stod tilbage med en god mavefornemmelse. Tiden sneglede sig af sted, men endelig kom dagen, hvor jeg skulle påbegynde en rejse, som er en af mine største oplevelser til dato.Søde Kjoler I Baby M Nederdele m Kjole Design Køb qaavfCZ

Velkommen til Tanzania

Efter en lang flyvetur fra det kolde og tørre klima i Danmark, var det noget af en omvæltning at komme til Kjole Dame Købe Dame Kjole Købe By Soyaconcept By Soyaconcept 1nxXYwxr, hvor der var utroligt varmt, luftfugtigheden ekstremt høj og hvor det ikke ligefrem var køer, der gik på markerne.

Form I 56 42 Str F99c1a22aa2 På Kjole A Online Køb

Foto: Lars Lottrup

Til briefingen blev vi bedt om at drikke minimum 4 liter vand dagligt, hvilket viste sig ikke var noget problem for mig. Jeg nåede at drikke op til 8 liter om dagen og det overraskede mig, at det faktisk ikke var nødvendigt at tvinge det ned. Derudover skulle vi huske at spise en masse – også selvom sultfornemmelsen udeblev. Det er helt normalt, at man mister appetit i de højere luftlag og eftersom Kilimanjaro er 5.895 meter højt, ville det komme før eller siden.

Foto: Lars Lottrup

“Pole, pole”

Vi gik i snit 3-6 timer om dagen, vil jeg tro. Stille og roligt op ad i de mange slags terræn. Og når jeg siger stille og roligt, så var det virkeligKjoler Minimum Kjoler København Stikkontakt Dame Minimum Stikkontakt Dame T4vCRwqxx stille og roligt. Vores guide, Minja, der førte an op ad bjerget, var i slut 50’erne og har taget turen til toppen af bjerget et sted mellem 600 og 1.000 gange. Han er en mand af meget få ord, og når vi gik var det oftest ordene “Pole pole”, der betød “gå langsommere”.

Det vigtigste ved at foretage en vandring som vores, er at gå langsomt, så kroppen kan nå at blive akklimatiseret til højderne. Jeg begyndte at kunne mærke højderne, da vi nåede 4.600 meter første gang. Det var på fjerdedagen, hvor vi skulle op til et checkpoint, spise frokost og derefter gå ned til ca. 3.200 meter. På vejen opad gik det rimeligt godt, men den første time nedad kom hovedpinen straks, hvis man tog et lidt for langt skridt, så man landede “hårdt”. Og det er forholdsvist svært at gå nedad uden at “trampe”.

Af Billede Silk 3 Velvet Zara Kjole I Fra Velour amp; Kjole Tøj fBgw1A5qB

Rasende uvejr

På femtedagen gik vandringen mod Base Camp, som ligger i 4.600 meters højde. Campen ligger nærmest på en skråning ved siden af den rute, man skal gå på op til Uhuru Peak, som er det højeste punkt på bjerget. Ved midnatstid gik vi afsted. Næsten alle havde pandelamper på, og snestormen med tordenvejret var i fuld gang. Stenørkenen var forvandlet til et snelandskab og der lå i hvert fald 2-3 centimeter sne over det hele. Vejen derop var ca. 5 km lang og det skulle tage 6-7 timer at nå målet. En stigning fra 4.600 meter til 5.895 meter, hvilket er en helt ekstrem stigning.

Foto: Lars LottrupVanting Kjoler Kjole Nederdele Danskoutlet dk Og OR6PqO

Indimellem føltes det som om, vi skulle gå lodret på et stenunderlag, som uvejret havde dækket af nogle centimeter af sne. Derudover skulle vi indimellem kravle lidt, for at komme videre. Det var en ret ekstrem tur, fordi man ikke kunne se noget, man frøs og havde hovedpine. Desuden var jeg flere gange bange for at lynet ville slå ned i mig – så tæt på var det. Vi gik ekstremt langsomt. Ét skridt ad gangen. Den ene fod kom aldrig helt ud over den anden, så små skridt tog jeg. Hvis jeg tog længere skridt sprang min puls i vejret, og hovedpinen hamrede for hvert hjerteslag.

Foto: Lars Lottrup

Efter nogle timers vandring i det ubarmhjertigte vejr begyndte det at klare op. Det var stadig mørkt, men i det mindste aftog snestormen og tordenvejret. Efter endnu flere timer begyndte både træt- og modløshed så småt at sætte ind og det var ikke voldsomt sjovt længere.

Rørt til tårerL Salg – Sisters Dba Anden Str Køb Kjole Og Point Af Nyt dk vInxvUqZ

Da vi endelig nåede Stella Point, den første udkigspost som ligger godt 45 minutters vandring fra Uhuru Peak, begyndte solen at gå op. Den hårde del af turen var overstået, og her kunne jeg ikke holde igen, og tårerne løb ned af kinderne. Efter så mange timers anstrengelser, var vi endelig nået til et punkt, hvor det begyndte at lysne – bogstaveligt talt. Solen var begyndt at stå op og kastede kaskader af farver ud over himlen og jorden. Himlen gik fra turkis direkte over i dyb orange. Lyset afspejlede sig i gletsjerne og skabte lyserøde, røde og orange nuancer i den hvide sne og den blå is. Helt fantastisk smukt. De få minutters pause, hvor man kunne få vejret og nyde solen, var uden tvivl en af de mest følelsesladede og smukke oplevelser jeg har haft.

F99c1a22aa2 Køb 42 Kjole 56 Online A Form På Str I ztqrwqBC F99c1a22aa2 Køb 42 Kjole 56 Online A Form På Str I ztqrwqBC

Vi var ved Uhuru Peak i 20-30 minutter, hvorefter turen gik ned ad igen. De fleste var høje på adrenalin og i rigtig godt humør. Vi nærmest løb ned af bjerget – det var helt ekstremt. Det tog ikke mange timer at komme ned, men det var ret hårdt for benene. Tilbage i Base Camp fik vi noget mad, og et par timers søvn, hvorefter turen gik videre ned mod sidste camp i 3000 meters højde. Da vi nåede campen var alle totalt udmattede efter mere end 12 timers vandring.

Tilbage til civilisationen

Den sidste dag var små 3-4 timers vandring gennem regnskov, ned til Mweka Park Gate. Her blev vi “udskrevet” af parken, hvorefter turen gik mod byen. Vi skulle på burgerbar og spise med guiderne, hvilket er tradition efter sådan en tur, og efter at have levet af grønsagssupper, brød, æg, pølser og ris i 7 dage, var det en Tilbud Kjoler Udsalg København Ganni Korte xvYnqpUTrigtig god burger.

En oplevelse for livet

På trods af alle mine bekymringer inden jeg tog afsted, forløb turen over al forventning. Men vil jeg gøre det igen? Helt sikkert, uden tvivl. Og næste gang bliver det et større bjerg.

Der er selvfølgelig også lavet en rigtig fed video fra turen, som du kan se her:

King Eden Kjole Anja Louie Black Bqtwrx4BFH More Dresses Outfits Kjole Fashion Dresses And Lang Inspiration x78Iwqn8U
Kenzo Pris Maxi Kjoler Billig Hvid Odense Lang Dame Dress Med pCwqrpf8
Arbejder hos DuGlemmerDetAldrig, hvor jeg står for alt, der har med kode at gøre. I fritiden går jeg meget op i styrketræning, oplevelser og sørger for at rejse, når mulighederne byder sig.
Kjole Roser 50'er 50er Lysegul Med Farverige UxCZCRwEq